AKÇAY`DA ŞENLİK YÜRÜYܪܔ

AKÇAY`DA  ŞENLİK YÜRÜYܪܔ

Akçayda okul öncesi şenlik etkinlikleri kapsamında "Okul Öncesi farkındalığın Oluşturulması" amaçlı şenlik yürüyüşü yapıldı.





Akçay Beldesi`nde okul öncesi şenlik etkinlikleri kapsamında "Okul Öncesi farkındalığın Oluşturulması" amaçlı şenlik yürüyüşü yapıldı.


Akçay Beldesi`ndeokul öncesi şenlik etkinlikleri kapsamında Saniye Karagözoğlu Anaokulu ve Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri "Okul Öncesi Farkındalığın Oluşturulması" amaçlı Şenlik Yürüyüşü yapıldı.

Akçay Beldesi`nde eğitim veren Yunus Emre İlköğretim Okulu ile Saniye Karagözoğlu Anaokulu öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Akçay Deniz Hudut Kapısı`nın bulunduğu Cumhuriyet Meydanına kadar Okul Öncesi Farkındalığın Oluşturulması” amaçlı Şenlik Yürüyüşü yaptılar.

Saniye Karagözoğlu Anaokulu`ndan birlikte çıkan minik öğrenciler 111. Sokak, Cumhuriyet Bulvarı, Kordon boyunu takip ederek Cumhuriyet Meydana kadar yürüdüler.

Yürüyüş sırasında okul öncesi eğitim ile ilgili dövizler taşıyan öğrenciler Akçay Cumhuriyet Meydanında Palyaço, Nasrettin Hoca, Hacivat - Karagöz gibi karakterler eşliğinde doyasıya eğlenip bir yıllık eğitimlerinin yorgunluklarını attılar.

Akçay'da çocukların eğitiminin önemine değinen Saniye Karagözoğlu Anaokulu Müdürü Orhan Yıldırım,  Okul Öncesi Farkındalığın Oluşturulması amaçlı yapılan Şenlik Yürüyüşü kapsamında Palyaço, Nasrettin Hoca, Hacivat - Karagöz gibi karakterler yanında yüz boyama etkinliği ile tüm çocuklar gönüllerince eğlendiler. Yaptığımız bu şenliklere maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

"Okul Öncesi Farkındalığın Oluşturulması" amaçlı yapılan Şenlik Yürüyüşüne öğrenci aileleri yanında Saniye Karagözoğlu Anaokulu Müdürü Orhan Yıldırım, Akçay Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdürü NahitDeniz de eşlik etti. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı